Aluca BOXXen

Aluca BOXXen er et integrert lagringsystem som består av separate bokser og kan brukes fleksibelt i Aluca Bilinnredning og Aluca Undergulvsystem. Deler og verktøy lagres trygt i Aluca BOXXen.

De forskjellige varianter og tilbehør sikrer at objektene i din bil lagres pent og oversiktlig.

Aluca BOXXen bidrar til å gjøre arbeisprosessene dine mer effektive. Lagermangel kan identifiseres umiddelbart og løses!

BOXXen

1
2
3
1

Gjennomsiktig front viser tydelig innhold

2

Leveres i 3 dybder, 4 høyder og 2 bredder

3

Integrert i Aluca innredning slik at de kan trekkes ut som en skuff

S-BOXXen passer perfekt i hyllene til Aluca bilinnredning og holder seg på plass også under kjøring! Det gjør bilen din til en oversiktlig mobil arbeidsplass. Ikke ta feil lenger! Gjennomsiktig forside viser tydelig hva som er i S-BOXXen.

1
2
3
1

Produsert i støt- og slagfast kunsstoff

2

Gjennomsiktig lokk i slitesterk polykarbonat

3

Raster til bokser i bunn og lokk, som holder innholdet på plass.

Kofferten har gjennomsiktig lokk som gjør det enkelt å se om du har riktig koffert. Kofferten er laget av slag-og støtfast ABS kunststoff og har et gummikledd håndtak.

1
2
3
1

Kobles sammen med klikksystem og løsner med et trykk på knappen.

2

Produsert i støt- og slagfast kunststoff.

3

Leveres i flere forskjellige mål.

Koffert og transportkasse i ett! Fra kompakt flat koffert til dyp kasse. Med eller uten lokk? Håndtak eller ikke? Opp til deg. Med masse tilbehør tilpasses L-BOXX til dine spesifike ønsker. Med Aluca L-BOXX er det mange muligheter.

1
2
3
1

Leveres i 4 størrelser.

2

Anti-statisk

3

Undersiden til Euro-BOXXen er konstruert slik at de kan stables og ikke sklir fra hverandre.

Euro-BOXXen består av en serie med kunststoff kasser i 4 størrelser som kan stables. Egner seg til større gjenstander som du ønsker å sortere og transportere i din bil. Også disse BOXXen er laget av anti-statisk, støt- og slagfast kunsstoff. Undersiden er konstruert slik at de kan stables veldig stabilt.

1
2
3
1

Laget av polypropen.

2

Solide bokser og skillevegger.

3

Inkl. etiketter

Praktiske bokser til små ting,  kombinerbar med hyller fra Aluca. Leveres i forskjellig dybde og bredde og utvides med skillevegger. Etiketten følger med.

Boksene  er laget av polypropylen og har fargen mørkegrå.